Biztonsági fólia otthona teljes körű védelméért!

A biztonsági fólia nagy előnye, hogy az ablak biztonságos lesz, amellett, hogy továbbra is esztétikus marad. Elvégre senki sem szeretne rácsot szereltetni az ablakaira, hogy börtön hatásúvá váljon otthona. A biztonsági fólia kiváló módja otthona biztonságossá tételének.

Biztonsági fólia alkalmazása által nyugodtan hajthatjuk álomra a fejünket. Talán banális gondolatnak tűnik, hogy egy fólia garantálja otthonunk biztonságát, azonban ezek speciális fóliák, melyek kifejezetten azért lettek kifejlesztve, hogy az üveg ne törjön be. Pontosabban, ha törik az üveg, akkor se hulljon szét az üveg tábla több száz vagy ezer darabra, hanem maradjon egyben. Így a betörök nem tudnak behatolni az épületbe, legalábbis a behatolási idő többszörösére növekszik, ezzel nagy eséllyel meghiúsítva a lakásba való jogtalan behatolást. Természetesen a legjobb a komplex védelem, tehát az ajtókat, ablakokat egyaránt minél biztonságosabbá kell tenni. Egy betörés komoly traumát jelent, még abban az esetben is, ha nem visznek el semmit, csak felforgatják a lakást. Egy betörést követően az ember egyáltalán nem érzi magát biztonságban a saját otthonában.

Az ablak nem csak azért jelent kritikus pontot, mert a betörők előszeretettel hatolnak be rajta keresztül a lakásba, hanem azért is, mert törékenyek. Már egész kis korban megtanuljuk, hogy ami törékeny, az veszélyes. Ilyen az üveg is, amely, ha törik, akkor jobb, ha senki nincs a közelben. Különösen, ha az ablaküvegről van szó. Az ablaküveg nem csak betörés közben törhet, hanem a szomszéd gyerek labdájától vagy vihar által is. Ha szeretnénk megakadályozni, hogy az üveg szerte szét szóródjon, ezzel veszélyeztetve a közelben lévőket, akkor érdemes biztonsági fóliát alkalmazni! Bővebb információkért látogasson el az ablakfoliaguru.hu weboldalra!