Black Friday Magyarország – az akciók hazánkban is élnek!

A Black Friday eredetileg Amerikából indult a 60-as években és hamar meghódította a többi országot is. Így hazánkban is évről évre egyre népszerűbb az esemény.

Black Friday Magyarország – vásárolni szinte mindenki szeret, még mi magyarok is, főleg alacsony árakon. A Black Friday Amerikából indult el még a 60-as években, majd hódító útjára indult világszerte, így jutott el Magyarországra is. A fekete péntek nevezetű esemény nevét a Phiadelphiai Rendőrségtől kapta, mivel ekkor hatalmas dugók alakultak ki és hosszú sorokban várakoztak az üzletek nyitására az emberek. A Hálaadást követő pénteki nap a fekete péntek, ami jelképesen a karácsonyi bevásárlószezon indító napja. Számos videó terjeng az interneten, ahogy megszállottként rohannak az emberek a boltokba, hogy hozzájuthassanak az akciós termékekhez. Magyarországon ez nem jellemző, azonban a megdöbbentően alacsony árak black Friday napján igen.

A fekete péntek egy napra szól így, ha nincs időnk végig járni az üzleteket, akkor érdemes az interneten körbe tekinteni az akciós termékek közt és kiválasztani a nekünk tetszőket, amiket aztán kedvezményes árakon meg is rendelhetünk. A fekete péntek eseményen részt vevő üzletek teljes palettáját, valamint a termékek listáját megtekintheti a black.friday.hu weboldalon. Nem csak nőknek, de férfiaknak is érdemes megtekinteni a kínálatot, mivel az üzletek rájuk is gondoltak. A résztvevő üzletek száma évről-évre növekszik, így többféle terméket is megvásárolhatunk olcsón. A fekete péntek ebben az évben november 29-re esik, így érdemes előre megírni a karácsonyi listát és nagyszerű árakon beszerezni a karácsonyi ajándékokat a család minden tagja számára! Használja ki Ön is a fekete péntek akciókat!


hunprobalazs