Bosch Car Autószerviz Szeged és Csongrád megyében

Fényszóró beállítás, gumiszerviz, katalizátortisztítás, gépkocsi mosás, kisteherautó javítás, computer diagnosztika, fékhatás mérés, klímatöltés – hogy csak néhányat említsünk a Bosch autószervizek számtalan kimagasló minőségű szolgáltatása közül. Ha Ön is márkaszerviz szintű kiszolgálást szeretne kapni, akkor itt van a helye. Mindehhez pedig csak Szegedre, a Kovács Autó szervizbe kell ellátogatnia.

Egy Bosch Car Autószerviz Szeged és Csongrád megyében várja azokat az ügyfeleket, akik márkafüggetlen szolgáltatásokat szeretnének márkaszerviz szintű kiszolgálással. Ez a Bosch Car Autószerviz nem más, mint a Kovács Autó, amely már több, mint 25 éve nyújt minőségi szolgáltatásokat az autóalkatrészek árusítása és a szerviz területén is. Szakértő munkatársaink állandóan továbbképzéseken vesznek részt, így az Ön gépjárművének a problémájára is meg fogják tudni találni a megoldást. Napi kétszeri árufeltöltésünk pedig arról is gondoskodik, hogy minden a javításhoz szükséges alkatrész beszerzésre kerüljön. Minőségi színvonalunk garantálója a Bosch Car Service, amely mára a világ legnagyobb független alkatrészgyártója. Ez a tekintélyt parancsoló név pedig arra is garancia, hogy az ügyfelek is kényelmesen érzik majd magukat a minden igényt kielégítő ügyfélvárónkban is.

Amennyiben tehát a gépjárművével valamilyen probléma adódott, és szeretné, ha minőségi ellátásban részesülne, akkor válasszon minket! Hozza el autóját a Kovács Autó szervizbe, amelyet a Kossuth Lajos sgt. 8k. sz. alatt találhat meg, de felveheti velünk a kapcsolatot a +36 62 554 013-as telefonszámon vagy a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen is. Továbbá időpontot és árajánlatot is kérhet tőlünk a ka-autoszerviz.hu weboldalunkon található űrlap kitöltésének a segítségével.


hunprobalazs