Brainbox – Mozgassuk meg az agytekervényeket!

A Brainbox játék azért igazán nagyszerű, mert miközben a gyerek számos képességét fejleszti, kiválóan szórakozik. A játékkal többen is tudnak játszani. A Brainbox tökéletes ajándék lehet a gyereknek karácsonyra, szülinapra, vagy csak úgy.

Brainbox játék során számtalan készség fejlődik, így a szakértők is előszeretettel ajánlják ezt a játékot a gyermekek számára. A Brainbox ugyanis alaposan megdolgoztatja az agytekervényeket, úgy, hogy közben kiváló szórakozást nyújt. A játék szabály egyszerű. Minden játékos tanulmányozza a kártyáját, majd dob a kockával és igyekszik válaszolni a kocka által jelzett, számmal jelölt kérdésre. Ha a játékos jól válaszol, akkor a kártyát megkaphatja. Az nyer, aki a játék végére a legtöbb kártyát képes összegyűjteni. A játékkal akár utazás közben is lehet játszani, ekkor a dobókockát nem kell használni. Egy szóval a Brainbox egy nagyszerű játék, amivel az egész család jól szórakozhat! Ez a játék akár ajándéknak is tökéletes!

A Brainbox számtalan készséget fejleszt, aminek köszönhetően a gyermek sokkal felkészültebben indulhat az iskolába. Az első hét év kiemelten fontos, mivel a gyermek ez idő tájt fejlődik a legnagyobb mértékben. A fejlődést a Brainbox és a hasonló játékok elősegítik. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a játékok mellett a minőségi időtöltés az, ami igazán sokat hozzátesz a gyermek fejlődéséhez. A gyerekek eleve akkor élvezik leginkább a játékot, ha a szülő vagy az óvodapedagógus oda ül melléjük és játszik velük. A Brainbox egy olyan játék, amivel többen is tudnak egyszerre játszani. A Brainbox fejleszti a megfigyelőkészséget, memóriát, érzelmi intelligenciát és a koncentrációs készséget is! A Brainbox játékot a jatektenger.hu webáruházban tudja megrendelni!


hunprobalazs