Bringázz át a világon

Múlt héten egy internetes bogbejegyzésben volt olvasható egy nem mindennapi történet. Egy friss magyar házaspár, az esküvő után nem a szokásos nászútra indult, hanem annál sokkal különlegesebb élmény eszeltek ki maguknak.

[adsense_id=”1″]

Éveken át szorgalmasan gyűjtögették pénzüket, vettek két extra felszereltségű bringát tartozékokkal együtt, és nekifogtak világjáró útjuknak. A tervük, hogy körbebiciklizik a földet. Már több mint, egy éve úton vannak és számtalan gyönyörű helyen jártak. Mindennap szemgyönyörködtető képeket osztanak meg a több százezer fősre duzzadt rajongó táborukkal és izgalmas beszámolókkal bilincselik le a közönséget.

Felmerül persze a kérdés, hogy miből finanszírozzák ezt a hosszú, éveken át tartó utat. Egy velük készített interjúból kiderült, hogy kezdetben a fiatal pár egy autóra gyűjtött, menetközben azonban meg gondolták magukat, és az autó árából inkább fedezik az utazással járó költségeket. Egy autó összetörhet pár másodperc alatt, viszont ez az élmény, amit ők átélnek, egy életen át felejthetetlen marad.

Rengetek barátot szereztek a világ minden tájáról, számos kalandban volt/van részük, és a kapcsolatukat is nagymértékben erősíti a biciklitúra. Arról nem is beszélve, hogy milyen fitten és egészségesen térnek haza.

Mi pedig itthonról balesetmentes közlekedést és további izgalmakat kívánunk nekik!


hunprobalazs