Budai fürdőszobaszalon

Budapesten ha igazán gyönyörű fürdőszobát szeretnénk, akkor érdemes felkeresnünk az Aquarius Csempe és Fürdőszobaszalont, mely Budán a Dió utcában található. Az itt elérhető minőségi termékek széles választéka segítségével gyönyörűvé varázsolhatjuk fürdőszobánkat. Egy katalógus segítségével választhatunk márkás fürdőszobakádak, zuhanykabinok és fürdőszobabútorok közül.

[adsense_id=”1″]

Ez a nagyszerű budai fürdőszobaszalon a termékek mellett a legkülönfélébb szolgáltatásokat is nyújtja. Részletes tanácsadást is kérhetünk a kivitelezéshez, sőt a betérő vásárlóknak szakembereket is tudnak ajánlani a bolt értékesítői. Fürdőkádak esetében a Feromix, a Kolpasan, a Ravak, a Riho és a Wellis márkák közül válogathatunk. Zuhanykabinok esetében pedig pluszban még megnézhetjük a hueppe, a ronal és a varioglass kínálatát.

Természetesen a fürdőszobabútorok esetében is a legjobb márkákat kínálják nekünk az Aquarius Csempe és Fürdőszobaszalonban. Ebben az esetben az Ibutor, a Kolpasan, a Riho és a Tboss márkákat ajánlják a figyelmünkbe. A bolt reggel kilenctől, délután öt óráig áll a vásárlók rendelkezésére. A szakképzett eladók minden olyan kérdésre tudják a megfelelő választ, ami egy fürdőszoba kialakításánál felmerülhet. Találhatunk a boltban ezen felül csempéket, mozaikokat, szanitereket, minőségi segédanyagokat és a legkülönfélébb kiegészítőket, amikre csak szükségünk lehet új fürdőszobánk kialakításánál.


hunprobalazs