Budapesti hajós vacsora nem csak pároknak

Valentinnap, évforduló, születésnap, vagy csak egy csodás gesztus. Bármi legyen is az alkalom, a budapesti hajós vacsora az egyik legromantikusabb program párok számára. Ugyanakkor bárki igénybe veheti ezt a nem mindennapi szolgáltatást. Egy felejthetetlen este, melynek során még közelebb kerülhet partneréhez.

Budapesti hajós vacsora egy nem mindennapi élmény, amelyet legalább egyszer az életben ki kell próbálni. Elsősorban párok veszik igénybe a szolgáltatást, de bárkinek ajánljuk. Kevés romantikusabb dolog van, mint a Dunán ringatózva látni a fényárban úszó fővárost, annak legszebb nevezetességeivel. A nem mindennapi élményt élő zenével társított vacsora koronázza meg. A luxus katamarán fedélzetén a csillagáradat alatt elfeledheti a mindennapok problémáit és csak kedvesére koncentrálhat. A négyfogásos vacsora elég változatos, hogy vegetáriánusok is megtalálják a számukra megfelelő ételeket. Sokan úgy gondolják, hogy mindezért valószínűleg egy kisebb vagyont kell kiadni. Azonban, ezt a programot, úgy gondoljuk mindenki megérdemli, így ennek érdekében különböző csomagok közül választhat, hogy a pénztárcájának megfelelő csomagot válassza ki. Természetesen, azokra a párokra is gondolni kell, akik gyerekekkel szeretnének osztozni az élményen, így számukra kedvezményes árú jegyek vásárolhatók.

A hajó minden este pontosan 20 órakor indul a 11-es dokkról. A háromórás sétahajózás a Dunán kiváló kikapcsolódást nyújt és a pároknak lehetősége van csak egymásra koncentrálni. A komfort biztosított a hajón, hisz nyáron légkondicionálás, télen a fűtés biztosítja, hogy az utasok jól érezzék magukat. Ahogy már fentebb is említettük nem csak párok számára ajánljuk a dunai sétahajózást, így 10 fő felett csoportos kedvezményt is igényelhet. Ezt az élményt át kell élni, hisz a kivilágított Budai vár, Parlament és Gellért-hegy látványa a Dunáról még gyönyörűbb. Az ízletes vacsora élő zenével kiegészítve még különlegesebbé teszi az élményt. Ennél tökéletesebb ajándékot nem fog találni párja, szerettei vagy családja számára. A gasztronómiai élvezetek, a szórakoztató műsor és az elképesztő panoráma tökéletes alkalom, hogy megünnepeljen bármilyen eseményt. Élje át Ön is ezt a csodát!


hunprobalazs