Cappadocia legszebb barlang-hoteljei

A törökországi Közép-Anatóliában található Cappadocia, amely sok turista bakancslistáján szerepel. A völgyek, a sziklaképződmények és a barlangok természetesen alakulnak ki. Ha Cappadociába kirándulást tervez, akkor nem kell egy átlagos szállodában laknia.

Ehelyett csodálatos lehet egy Cappadocia barlanghotel. Ezek a barlanghotelek lehetővé teszik, hogy megtapasztalja a régió valódi kultúráját és szépségét. A Phocas Cave Suites a Cavusin nevű faluban található, ami azt jelenti, hogy mindössze két mérföldre van Goreme városközpontjától és a népszerű Szabadtéri Múzeumtól. Bár a szobák kényelmesebb felszereltséggel vannak ellátva, egyértelműen barlangi légkörrel rendelkezik. Ez csak növeli a cappadókiai tartózkodás vonzerejét. A hatalmas teraszról gyönyörű kilátás nyílik a tájra, és nagyszerű kilátás nyílik a terület néhány szikla-alakzatára. Élvezze a helyi termékeket tartalmazó svédasztalos reggelit, vagy fejezze be a napot egy üveg bor elfogyasztásával a nagy borbarlangból. Menjen el Uchisarba, hogy megtapasztalja a Museum Hotel Cappadocia barlangszállást. Ez egy luxushotel, amely olyan, mintha az éjszakát a világ egyik legfontosabb múzeumában töltené.

A kő és a barlang egységek és a helyreállított történelmi romok miatt annyira különleges ez a barlanghotel, és néhány szoba dekorációja felbecsülhetetlen antik tárgyakkal van tele. A fűtött kültéri medence az egyik legfontosabb szolgáltatás, a terasz pedig egy kedvenc hely, ahol kortyolgathat egy pohár bort vagy részt vehet egy török főzőórán. A Kelebek Special Cave Hotel Goreme városára néző kilátással büszkélkedhet, és lehetőséget kínál arra, hogy megtapasztalja a tradicionális Cappadocia életet. A török fürdő, a szauna és a szabadtéri medence kiváló lehetőségeket kínál a kikapcsolódásra és a relaxálásra.


hunprobalazs