Casio óra – csuklója új büszkesége

Ha az ember órát vesz, akkor érdemes minőségi terméket választani, ami hosszú időre hű társunk lehet. A Casio által gyártott órák pontosan ilyenek.

Casio márka megálmodója Kashio Seisakujo volt, egy 29 éves fiatalember, aki három testvérével együtt kezdte meg a termékek gyártását még 1946-ban. Azonban ekkor még közel sem karórákat gyártottak, hanem gyűrűszipkákat és megrendelésre mikroszkóp alkatrészeket és fogaskerekeket. Ezek a termékek alapozták meg a cég anyagi jólétét. A műszaki termékek gyártása, mint például az elektromechanikus kalkulátor 1949-ben történt. Maga a karóra gyártás 1974-re datálható, amikor megalkották az első folyadékkristályos kijelzővel ellátott órát, mely a csuklóra szíjazható volt és a Casiotron nevet viselte. Ez a termék hozta el a Casio számára a világhírnevet és megalapozta helyüket az óragyártás világában. A Casio rengeteg fejlesztésének köszönhetően az órák egyre modernebbek és helyük van a legminőségibb óragyártók közt.

Napjainkban a Casio termékek gyártásáért az alapító, Kashio Seisakujo leszármazottai a felelősök. Az egykori kis vállalkozás ma már óriás vállalattá nőtte ki magát és közel 11 ezer ember számára biztosít munkahelyet. A Casio irodái és gyártósorai szerte a világban megtalálhatók. Érdemes adni egy esélyt a Casio termékeinek, amik garantáltan nagyon hamar kedvenc óráivá válnak. Az orak.hu webáruházban számtalan termék található női és férfi kategóriában egyaránt, így mindkét nem rábukkanhat a tökéletes darabra. A Casio órák akár ajándéknak is tökéletesek. Látogasson el az orak.hu webáruházba és tekintse meg az óriási kínálatot! Kérdés esetén bátran forduljon a feltüntetett telefonszámon a webáruház munkatársaihoz! Legyen a Casio csuklója új éke!


hunprobalazs