Cerviclife szűrési csomag kedvezményes áron

A méhnyakrák az esetek csaknem egyharmadában fejlődik ki olyan nőkben, akiknél korábban negatív citológiai vizsgálatot végeztek. A Cerviclife szűrőcsomag megoldást kínál erre a problémára.

Cerviclife szűrési csomag kedvezményes áron elérhető a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon ezért nézzen be hozzánk mindenképpen ha ön is fontolóra venné ezt a csomagot. A Cerviclife csomagnak citológiai vizsgálat, HPV-teszt és Cintec Plus-teszt az alapja. Ösztönözni kell a méhnyakrákot megelőző kóros változások időben történő felismerését, hiszen életeket menthetünk ezzel. S citológiai tesztelés során elvégzett szokásos módszer még a legfinomabb eljárással is magában hordozza a hiba lehetőségét, míg a Cerviclife ezt kiegészíti egy DNS-alapú HPV-teszttel. Mivel tudjuk, hogy a nyaki gyökér felelős a HPV-ért, az emberi papillomicus frus fertőzés magas kockázatának kimutatása esetén azt is meg tudjuk határozni, hogy mikor és milyen további vizsgálatokra vagy beavatkozásokra van szükség.

Rendellenes citológiai eredmények esetén a laboratórium azonnal elvégzi a Cintec Plus tesztet is, amely felhasználható a citoplazmatikus sejtek molekuláris összetételének vizsgálatára az elővigyázatossági állapot felderítése céljából. Amennyiben még ennél is több részletet és információt szeretne megtudni mindenképpen keresse fel a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalt és itt mindent megtudhat erről a csomagról, a beavatkozásról és csapatunkról is. Időpontfoglalásért is mindenképp megéri felkeresni weboldalunkat. Weboldalunkon kitölthet egy űrlapot is nevének, üzenetének, e-mail címének, valamint telefonszámának megadásával és itt mihamarabbi választ adunk minden kedves érdeklődőnknek ha érdekelné ez a csomag vagy bármely más beavatkozásunk.


hunprobalazs