Csak eredeti parfümöt vásároljunk!

Mint minden másban, a parfümök között is megjelentek a hamisított termékek. Szerencsére sok webáruház és hagyományos üzlet is garantálni tudja a forgalmazott termékek eredetiségét, illetve bizonyítani tudja azok eredetét, a piacon mégis fel-felbukkannak hamisított termékek.

Ha online vásárolunk, válasszuk a www.parfumplaza.hu kínálatát! A Parfüm Plázában minden egyes termék eredeti, a forgalmazók mindezért garanciát is vállalnak.

De mégis meg kell tanulnunk kiszűrni a gagyi hamisítványokat, hogy elkerülhessük a kínos átveréseket. Kissé érthetetlen, de a hamisítványokat sok esetben áron alul kínálják; olyan ez, mintha a hamis pénzzel fizető egyén többet adna a boltban. Ha parfümöt szeretnénk vásárolni, mindig nézzük meg a többi webáruházakban található árat is! A kereskedők egy reális haszonkulccsal dolgoznak, tehát némileg drágábban adják, mint amennyiért beszerezték. Feltételezhetjük például, hogy egy 10.000 forintért árusított parfüm beszerzési ára 9.000 forint. Ha valaki ennél lényegesen olcsóbban szeretné eladni nekünk a parfümöt, biztosak lehetünk benne, hogy hamisítványról van szó.

Sajnos az illat tartóssága már csak akkor árulkodik, ha már megvettük a parfümöt. A hamisítványok illata gyorsan elillan, így gyakorlatilag hasztalanná válik a termék. A boltokban általában van lehetőség tesztre. Ha a bőrre permetezett illat egész nap megmarad, másnak bátran visszamehetünk megvásárolni a terméket. Emellett rendkívül árulkodó lehet a parfüm üvege is. Az eredeti termékek kidolgozottsága szinte minden esetben páratlan; nem látszanak a forrasztások, az üveg nem tartalmaz szerkezeti hibákat, a kupak szemmel láthatóan tökéletes minőségű és a legtöbb esetben fémből készül. Hamisítványok esetében relatív könnyen észrevehetők ezek a „gyártási” hibák.


hunprobalazs