Csapatépítés az Exit the Room-nál

A szabaduló szoba előnye, hogy ön írja a forgatókönyvet, tehát ha az agyát szeretné használni és érdekes feladványokat szeretne megoldani, akár egy csapatépítő tevékenység során, akkor itt a helye valamelyik szabaduló szobánkban.

A csapatépítés olyasmi, amire alkalomadtán minden baráti körnek, vagy munkahelynek szüksége van, tehát ha úgy érzi, hogy a munkahelyén jobb lenne a légkör egy csapatépítő játék után, vagy ha jobban össze szeretne kovácsolódni barátaival, családjával, akkor nem árthat kipróbálni egy szabaduló szobát, hiszen itt felejthetetlen izgalmakban lesz majd része. Amennyiben többet szeretne megtudni a szabaduló szobákról, a csapatépítésről, vagy esetleg megtekintené az árainkat, erre is van lehetősége, csak látogassa fel weboldalunkat, az exittheroom.hu-t, hiszen itt minden szükséges információt megtalál és azt is megismerheti, hogy hogyan is működnek ezek a szabaduló szobák és hogy néz ki egy csapatépítés.

Szabaduló szoba fajták – a tökéletes csapatépítő

Az Exit the Room-nál négyféle szabaduló szobával lehet találkozni, hiszen ott van a Bomb, a Mind-Boggling, a Prison és a Zombie is amelyek mind különböző feladványokkal várnak mindenkit. A Bomb szabaduló szoba például 2-6 játékost igényel, és a játék keretein belül meg kell akadályozni hogy egy bomba felrobbanjon, ami miatt kitörhetne a harmadik világháború. Az idő viszont hamar fogy, ezért ha meg szeretné menteni az emberiséget, akkor sietnie kell a feladatokkal. Ha bármi kérdés merülne fel ezzel, vagy a többi szabadulószobával kapcsolatban, vagy esetleg kérdezni szeretne az árakról, akkor erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 20 779 19 25 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@exittheroom.hu e-mail címre és itt egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul.


hunprobalazs