Csarnok építés prémium minőségben

Reméljük hamarosan önt is partnereink között tudhatjuk, tehát válasszon minket a steelepkft.hu weboldalon csarnoképítési munkára és biztosan elégedett lesz velünk. Az épületek statikai és építész terveit minden esetben profi tervező csapatunk viszi véghez. Minden szerkezet amivel dolgozunk hegesztett, festett, helyszínen csavarozott kapcsolatokkal rendelkezik, és a korrózióvédelemért is sokat teszünk, hiszen vállalunk . függően hagyományos festést, tűzgátló festést vagy tűzhorganyzás is igénytől függően.

Csarnok építés olcsón elérhető a steelepkft.hu weboldalon. A Ralda-Fém Kft családi vállalkozásként indult útjára  2004-ben, majd hét évvel később,  2011-ben STEEL-ÉP Kft. néven folytatta tovább a munkát. Cégünk azóta is töretlenül fejlődik, pedig csakis magántőkéből indult el. Fő tevékenységünk építőipari kivitelezések készítése kisebb és nagyobb vállalkozások számára. Szívesen vállalunk daruzott és daruzatlan acélszerkezetes csarnokok építését, és trapézlemezt vagy poliuretán hab hőszigetelési szendvicspaneleket alkalmazunk a burkoláshoz. A STEEL-ÉP Kft. Kelet-Magyarország egyik legkorszerűbb ipari cége amely acélszerkezetes épületek tervezésével, kivitelezésével és gyártásával foglalkozik.

Bízunk benne, hogy weboldalunkon otthonra talál és sikerül közelebb kerülnie hozzánk. Csapatunk segít megoldani a szakterületeinkkel kapcsolatos  gondokat és teljes körű szolgáltatásaink által tökéletes megoldást kínálunk mindenki számára.  Csarnok építés rendkívül jó áron elérhető a steelepkft.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk bátran és itt mindent megtudhat rólunk. A kivitelezési munkálatokhoz a legmodernebb gépesítéssel rendelkezünk, minden téren. Amennyiben bővebb leírást és további részleteket olvasna rólunk mindenképpen keresse fel a steelepkft.hu weboldalt és itt az árakat is megtekintheti referenciáink mellett.


hunprobalazs