Divat tippek vékony lányoknak

A természet néha trükközik velünk, amikor ideális testalkattal ajándékoz meg embereket míg a legtöbb ember olyan tulajdonságokkal kell éljen, amelyekkel nem akar. Legtöbbünk mindig arra törekszik, hogy tökéletes testtel rendelkezzen, a combok, a derék vagy az arc körül ne legyen szükségtelen zsír. Mégis rengeteg olyan lány van, akik mindent megadnának azért, ha pár kilót fel tudnának szedni. Szerencsére ruháink választása segíthet abban, hogy a testünket úgy mutassuk be, ahogyan azt szeretnénk látni.

Ha a függőleges csík a legjobb választás a molettek számára, akkor a vékony lányok számára ez a legrosszabb. A függőleges csíkok hajlamosabbak arra, hogy testét hosszabbá és karcsúbbá tegyék, így elrejtik a felesleget. A sovány lányok számára ez súlyos katasztrófa. Egy függőlegesen csíkos ruha egy lányt még inkább vékonyít. Ha ennek ellenére inkább a csíkokat részesíti előnyben, válassza a vízszinteseket, amelyek néhány görbét adnak a testének, és kevésbé tűnhet tőlük vékonynak. Pont, mint ahogy a függőleges csíkok, a magas sarkú cipők ugyanolyan benyomást keltenek. Ha magasabbnak látszik, mint valójában, úgy fog kinézni, mint egy egyenes geometriai vonal görbe nélkül.

Hordjon inkább balerinacipőket vagy a csizmákat, amelyek szinte bármilyen ruhához passzolnak. Abban az esetben, ha elegáns koktélruhát választ, amelyet nem lehet más módon viselni, mint magas sarkú cipővel, akkor válassza az apró sarkú cipőt. Nem számít, mit mondanak a divatszakértők a divatos szűk farmerről, ezek továbbra is rossz választásnak számítanak nem csak a vékony lányok számára, de mindenki számára is. Az orvosok bebizonyították, hogy ezek a nadrágok valóban károsak az egészségünkre. Hordjon tehát bővebb fazonú nadrágokat, ha nem szeretné kiemelni soványságát.


hunprobalazs