Dizon ágynemű

Egy minőségi, kényelmes ágyneműben boldogan alszunk. Aki ágynemű, paplan-párna szett vásárlás előtt áll, kicsit le kell ülnie és átgondolnia, hogy melyik típus mellett kötelezze el magát.

Ágyneműből ugyanis egyre többféle létezik, ma már kapható például antiallergén is. Az én személyes kedvencem a tolltöltetű pehely paplan, párna és kispárna garnitúra. Annyira puha, komfortos és hívogató, hogy lehetetlen neki ellenállni.

A pehelytollal töltött ágynemű mindig nosztalgiázásra inspirál. A nagyszülők hálószobájába repít vissza gondolatban, ahol mindig finom illatú, tollal töltött ágyneműben aludtam a nyaralások, vagy hétvégék alatt. Dunyhának, vagy dunnának neveztük ezt a pihe-puha ágyneműt.

Meglepő, de igen kedvező áron is kapható ilyen fantasztikus, 100% toll töltőanyagú paplan-párna-kispárna ágynemű garnitúra.

Sajnos az allergiások száma gyorsan nő. Nekik a tollpaplanok helyett az antiallergén paplanokat célszerű inkább választani, ami egy speciális anyagból készült garnitúra. Az ilyen textilben a poratkák és egyéb, bosszúságot, álmatlan éjszakát okozó kórokozók nem tudnak megtapadni.

Ágynemű
Ágynemű

Ágyneműből vásárolhatunk téli garnitúrát, nyári garnitúrát, vagy esetleg 4 évszakos garnitúrát is. Ugye, hogy nem is olyan egyszerű dolog ez? Ha nem szereted a macerát, vagy nincs hol tárolnod használaton kívül a takarókat, akkor a 4 évszakos a neked való ágynemű! J Ez a klassz garnitúra 1 db 135 cm x 200 cm-es paplanból áll, 1 db 70 cm x 90 cm-es nagypárnából és 1 db 38 cm x 48 cm-es kispárnából. Fedőanyaga pamut, finom puha és bőrbarát. Antibakteriális, speciális atkaellenes anyagból készült, ráadásul Magyarországon gyártott termékről van szó. A tudatos vásárlóknak telitalálat.

A gyermekekre is gondolnunk kell paplan, takaró ügyben. Nekik sem mindegy miben alszanak. Sokkal kényelmesebb számukra egy gyermekekre szabott méretű takaró és párna ágynemű garnitúra. Az ő méretük szerint a takaró 90 cm x 140 cm, a párna pedig 35 cm x 45 cm méretű. Nekik nem vihetünk a bölcsődébe vagy az óvodába egy felnőtt méretű ágynemű garnitúrát és otthon is sokkal komfortosabb az alvás a kisméretű, gyermek paplan alatt.

Egy szó, mint száz, a paplan-párna ágynemű garnitúra vásárlást sem bagatellizálhatjuk el, ha kényelmesen és pihentetően szeretnénk aludni. Gondoljuk át és mérlegeljünk milyen anyagú, vastagságú, esetleg ha szükséges, antiallergén paplan-párna garnitúrára van szükségünk.