Don Quijote Pizzéria Szeged

Szegedi pizzériánk 2001-ben jött létre, azóta viszont nagyon sokat fejlődtünk, és több pizzával is bővült azóta kínálatunk. Nagyon odafigyelünk az alapanyagok minőségére, a munkafolyamatok kidolgozására, valamint egyéb apró részletekre azért, hogy mindenki, aki ellátogat pizzériánkba elégedett legyen az étellel és a kiszolgálással egyaránt. Bővebben rólunk weboldalunkon, a dqpizza.hu-n olvashat.

A Don Quijote Pizzéria – Szeged környékén vár mindenkit jobbnál jobb, kedvező árú pizzákkal. A sonkás-kukoricás pizza az egyik legkedveltebb kínálatunkban, amely tartalmaz kukoricát, sajtot, sonkát, illetve pizzaszósz alapot is. Ez a pizza kapható kisebb, illetve normál méretben, pizzaformában, vagy akár külön megsütve, ha pedig a tésztáján szeretne variálni, akkor lehetősége van normál, vagy vékony tésztájú pizza rendelésére is. Ezért a pizzáért 80 hűségpont jár, és most igen alacsony áron kapható. Ezen a pizzán kívül van még brokkolianan pizza, csibemájas pizza, csípős-csajos pizza, csőrike pizza, erős Anna pizza, valamint erős János pizza is stb.

Amennyiben a továbbiakban is szeretne olvasgatni rólunk, pizzáinkról, vagy esetleg megtekintené a teljes pizza, illetve saláta kínálatot, akkor ne habozzon, keresse fel weboldalunkat a dqpizza.hu-t, hiszen itt minden szükséges információt és leírást megtalál az elérhetőségeink mellett. Ha bármi kérdése lenne a pizzákkal kapcsolatban, vagy rendelni szeretne, akkor csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 62 422 366 telefonszámon, és csapatunk azonnal válaszol minden kedves érdeklődő kérdésére és egy szempillantás alatt felvesszük a rendelést is. Ha tőlünk rendel pizzát, akkor a házhozszállítás villámgyors és kedvező árú lesz.


hunprobalazs