DropSuite – biztonsági mentések és archiválás kedvező áron

A mai digitális üzleti világban szinte minden cégvezetőnek és vállalkozásnak gondolnia kell a céges adatok megfelelő biztonsági mentéseire. Nem elegendő ugyanis elmenteni a számítógépre vagy bármilyen okoseszközre az adatokat, hiszen bárki hozzájuthat ebben az esetben.

A DropSuite egy olyan szolgáltatás, amelyet bárki hatékonyan és könnyedén kezelhet és amely korlátlan biztonsági mentési és archiválási lehetőséget biztosít az előfizetői számára. Ezek közé tartozik az Office 365 és felhős levelezés, de az IMAP/POP3 nem felhős verziók is. A DropSuite szolgáltatásai kiterjednek a felhős postafiók, a OneDrive, a SharePoint, a Naptárak és a Teams alkalmazásokra, így bármilyen adatvesztésről is legyen szó az e-mailekkel kapcsolatban, azok gyorsan és hatékonyan helyre állíthatók. Az archiválás funkció pedig abban lehet segítségére, hogyha több éves dokumentumokat kell gyorsan megkeresni a számtalan mennyiségű adatok közül. Ilyenkor nagyon is jól jön, ha egy non stop szolgáltatás áll a rendelkezésre. Természetesen az sem elhanyagolható, ha fix árazásról van szó a postafiók-mérettől függetlenül, de a korlátlan tárhely és visszaállítási lehetőség is sokat nyom a latba. Emellett az is fontos, ha a  könnyű kezelhetősége komolyabb szaktudást sem igényel, de minden e-mail rendszerrel kompatibilis legyen.

A DropSuite szolgáltatás mindenben kiemelkedő és minden igénynek megfelel, amire egy sikeres vállalkozásnak szüksége van. Vállalkozásunk informatikai nagykereskedőként áll rendelkezésére, melynek Ön is partnere lehet, de végfelhasználóként is állunk rendelkezésére. Amennyiben vállalkozása informatikai eszközöket és megoldásokat értékesítene illetve szolgáltatna elsősorban vállalati Végfelhasználók részére, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 880 4400 telefonszámon.


hunprobalazs