Dugulás a mosogatóban

A duguláselhárító Törökbálint és környékén rendszeresen és immár 2 évtizede végzi a mosogatók lefolyójának kitisztítását. A dugulás előbb-utóbb minden háztartásban jelentkezik, a konyhában a leöblített ételmaradékok, zsíros szennyeződések miatt pedig még nagyobb az esélye a csövek elzáródásának.

[adsense_id=”1″]

A duguláselhárító Törökbálint háztartásaiban gyakran tapasztalja, hogy némi elővigyázatossággal a probléma megelőzhető lett volna. Előfordulhat, hogy amikor a dugulás jeleit észleljük, a baj még nem akkora, hogy kizárólag szakember tudjon vele elboldogulni. Ilyenkor érdemes kipróbálni a házi módszereket, melyek közül több is hatékony lehet. A duguláselhárító Törökbálint lakói számára elsősorban a csövek forró vízzel való átöblítését javasolja.

Ezzel feloldható legalább a lerakódások egy része, ez pedig elegendő lehet a dugulás megszűnéséhez, amire érdemes wc pumpával is rásegíteni. Ha a módszer nem hozná meg a várt sikert, a szifonban lehet a dugulás gócpontja. A szifont szétszedése után alaposan mossuk ki, végül a tömítéseket is pontosan a helyükre téve szereljük össze. Amennyiben a víz még mindig nem folyik le, a duguláselhárító Törökbálint területén gyorsan kiérkezik!


hunprobalazs