Dugulás közösségi helyeken!

A szakemberek olykor megdöbbentő dolgokat halásznak ki magánlakások mosdóiból, ugyanakkor a különféle közösségi helyek még rosszabbak, különösen, hogy ezeket a lefolyókat tömegesen használják az emberek, ráadásul nem feltétlenül rendeltetésszerűen!

Ha még többet szeretne olvasni a közösségi helyeken történő dugulásról, akkor kattintson ide! Ha a dugulás szempontjából legkritikusabb helyet szeretnénk megnevezni, akkor az mindenképp a szórakozóhelyek. Ráadásul minél nagyobb, annál inkább esélyes, hogy nagy tömeg használja, így a dugulás szinte borítékolható! Az elfogyasztott alkohol sokakra igazán érdekesen hat, ugyanis a szakemberek halásztak már ki a WC lefolyóból különféle ruhadarabokat, például pulóvert, kozmetikai termékeket vagy megdöbbentő mennyiségű egészségügyi betétet és tamponokat. A szállodákban, éttermekben valamivel jobb a helyzet, itt általában kényesen ügyelnek a higiéniára, azonban a vendégek nem mindig használják rendeltetésszerűen a lefolyókat, ami komoly problémát jelent! Sokszor itt is olyan dolgokat halásznak ki a szakemberek a lefolyóból, aminek nem ott lenne a helye!

Az irodákban szintén jobb a helyzet, azonban meg kell említenünk, hogy az emberek általában a közhelyiségekben található mosdókkal egyáltalán nem úgy bánnak, mint otthon, tisztelet a kivételnek. Az éttermekben általában a lefolyóba kerülő ételmaradékok jelentik a problémát, ami legtöbbször mosogatás közben kerül a lefolyóba. Ez egyébként a magánlakások esetében is komoly problémát jelent. Legyen az akár egy közhelyiség vagy egy magánlakás, dugulás bárhol történhet. Ekkor nem árt, ha az embernek van egy megbízható szerelő ismerőse, aki segít a dugulás elhárításában! Bővebb információkért látogasson el a dugulaselharitas-mesterek.hu weboldalra!


hunprobalazs