Dugulás? Mindig van segítség!

A duguláselhárító XXII. Kerület egészén már 1 órán belül segíteni tud, ha a lefolyó miatt bajba kerültünk. A dugulás nem válogat, sokszor pont akkor jelentkezik, amikor a legnehezebb szakembert találni. Szerencsére azonban nincs menthetetlen helyzet, egyetlen telefonhívás és meg vagyunk mentve!

[adsense_id=”1″]

A duguláselhárító XXII. Kerület és körzetében gyorsan és egyben garanciával dolgozik, azaz biztosak lehetünk benne, hogy munkáját nem összecsapottan, hanem színvonalasan végzi majd. Amikor a mosogatóban áll a víz vagy a wc adja fel a küzdelmet, azonnali megoldásra van szükség. Elővehetjük a vegyszereket, önthetjük a lefolyóba literszám az ecetet vagy a forró vizet, egy makacs dugulást a házi praktikák nem fognak meghatni.

Ilyenkor jön jól egy megbízható szakember telefonszáma. A duguláselhárító XXII. Kerület területén a hét bármely napján elérhető és expressz szolgáltatás keretében már 1 órán belül megérkezik. Korszerű eszközeivel akkor is felderíti a dugulás gócpontját, ha az a csövekben mélyebben található. A modern technológia már lehetővé teszi azt is, hogy a szakember falbontás nélkül is meg tudja szüntetni a dugulást. A duguláselhárító XXII. Kerület és környékén villámgyorsan kihúz a piszkos helyzetekből!


hunprobalazs