Duguláselhárítás a kád lefolyó csövében

Gyakran előfordul, hogy egy kiadós fürdés után az ember kiszáll a fürdőkádból, kihúzza a dugót és elkezd törölközni. Eddig semmi rendkívüli nincs ebben. Azonban, ahogy visszapillant a kádra, azt veszi észre, hogy a víz nem folyik le, csak körbe-körbe kavarog.

Duguláselhárítás – Bár riasztó látvány, nem kell rögtön pánikba esni, mivel nagy segítséget jelent egy ilyen helyzetben a pumpa vagy a csőgörény használata. Érdemes tisztában lenni vele, hogy a kád lefolyórendszerét általában a haj, szőr, tusfürdő, hajbalzsam kombinációja dugítja el. Nagyon fontos, hogy ne essen neki rögtön szétszedni a lefolyót, hisz csak nagyobb kárt okoz vele és esélyes, hogy vízvezetékszerelőre lesz szüksége, hogy helyrehozza az Ön által okozott károkat. Ha szeretné megszüntetni a dugulást, akkor még a pumpa vagy csőgörény használata előtt érdemes kiszedegetni a probléma elsődleges okozóját, azaz a hajszálakat, szőrszálakat a lefolyócsonkból. Az sem kizárt, hogy a probléma már itt megoldódik. Ha nem így történik, akkor ideje csőgörényt vagy pumpát ragadni és ezekkel az eszközökkel megszűntetni a problémát.

Viszont, ha nem sikerül megszüntetni a dugulást hosszú próbálkozást követően sem, akkor ideje szakembert hívni, mivel nagy valószínűséggel nagyobb a baj, mint azt korábban gondolta. Mi a wc-dugulaselharitas.hu weboldalt ajánljuk, ahol minden szükséges információt megtalál egy helyen, valamint elérhetőséget is a szakemberekhez. A szakemberek akár ünnepnapokon és hétvégén is hívhatók, így gyakorlatilag bármikor történik otthonában dugulás, mindig lesz segítsége. Ha bővebb információkra van szüksége, akkor látogasson el a weboldalra és tájékozódjon a duguláselhárítás kapcsán, valamint itt az elérhetőséget is megtalálja!


hunprobalazs