Duguláselhárítás házilag csőgörénnyel

A dugláselhárítás Biatorbágy területén működő csapata munkája során nap mint nap használja a csőgörényt. Nem csak professzionális, de házi használatra is alkalmas ez az eszköz, ám nem mindegy, hogy milyen típust választunk belőle és az sem, hogy milyen dugulással állunk szemben.

[adsense_id=”1″]

A dugulások elhárítása Biatorbágy utcáiban sok esetben csőgörénnyel történik. Ez nem más, mint egy feltekercselt acéldrót, melynek léteznek kifejezetten vízvezeték szerelők számára készült, nagyobb és drágább változatai, valamint azok, melyeket a barkácsüzletekben jóval alacsonyabb áron bárki megvásárolhat az otthoni dugulás elhárításhoz.

Ezek a házihasználatra készült csőgörények főleg a mosogató, a fürdőkád és a mosdó lefolyójának kitisztítására alkalmasak, a szélesebb átmérőjű lefolyóval rendelkező wc-ben a dugulás hárító már nem javasolja a használatukat. A vékonyabb csőspirál használatához általában két ember kell, mert annyira könnyedén tekereg a csőben, hogy célravezetőbb, ha egyvalaki tekeri, egyvalaki pedig a lefolyónál tartja. A duguláshárítás Biatorbány területén motoros csőspirállal történik, a szakemberek ennek segítségével a wc dugulásait is képesek megszüntetni.


hunprobalazs