Duguláselhárítás II. kerületben womás magasnyomásúval

A fővárosban is gyakran előfordul, hogy ki kell tisztítani egy csatornát valamilyen dugulás miatt. Ezek a dugulások általában nagyméretűek, és nehezen eltávolíthatóak, főleg, ha valamilyen építőanyag, apró, sűrű homok, sóder vagy iszap alkotja.

A duguláselhárítás II. kerület térségében is megoldott, és a szakemberek a komolyabb dugulásokkal is elbánnak modern eszközeik segítségével. A leghatékonyabb egy eldugult csatorna esetében a womás duguláselhárítás, hiszen ez akkor is működik, ha a többi berendezés csődöt mond.

A woma egy magasnyomású tömlő, amit bejuttatnak a tisztítandó csatornaszakaszba, és a 120-300 bar üzemi nyomással áttörik a dugulást. A tömlő végére speciális fúvókát szerelnek, mindig a duguláshoz leginkább passzoló formájút. Ehhez a méretű nyomáshoz a hagyományos vezetékes vízhálózat nem tud elegendő mennyiségű vizet biztosítani, ezért a szakemberek saját tartályból biztosítják a vízmennyiséget a magas nyomás eléréséhez.

Ha csatornát kell tisztítani a főváros II. kerületében, akkor a magasnyomású womás duguláselhárítás a legjobb módszer, hiszen szinte bármit képes kipucolni a csatornarendszerekből, hogy azok újra megfelelően működjenek.


hunprobalazs