Duguláselhárítás – otthoni megoldások

Ha duguláselhárításról van szó érdemes kipróbálni az ecet és a szódabikarbóna keverékét. Népszerű házi trükknek bizonyul, ugyanis a kellemetlen szagokat is képes megszünteti. Emellett költséghatékony megoldás is, hiszen ha jól meggondoljuk sem az ecet, sem pedig a szódabikarbóna nem kerül sokba. Alkalmazása: fél pohár szódabikarbónát öntsünk a lefolyóba, majd utána egy pohár ecetet.  Mikor már mérséklődött a habzás, öblítsük át nagyon forró vízzel.

[adsense_id=”1″]

A 17. kerület duguláselhárítás munkatársai megoldják, ha Önnél mégsem járt eredménnyel a szódabikarbóna és az ecet párosa. Számtalan vegyszer közül választhatunk, melyek azt ígérik, leszámolnak a dugulással. Ám nem éri meg drága készítményekkel próbálkozni. Érdemesebb vízvezetékhez értő szakembert hívni. A nagy hozzáértéssel rendelkező cég a 17. kerület duguláselhárítás lakóinak áll rendelkezésére. A leggyorsabban a mi munkatársaink oldják meg az Ön lefolyójának dugulással kapcsolatos gondjait. A 17. kerület duguláselhárítás munkálatait non-stop igénybe vehetjük.

Amennyiben a 17. kerület duguláselhárítás szolgáltatását választja, abban az esetben nem kell azzal számolnia, hogy felfordulást okoznak szerelőink lakásában. Kollégáink ugyanis erre is odafigyelnek. Ha már nem segít a szódabikarbóna és az ecet: 17. kerület duguláselhárítás.


hunprobalazs