Duguláselhárítás WC pumpával

A konyhában és a fürdőben gyakoriak a dugulások főleg az ételmaradékok, zsírlerakódások, kozmetikumok, hajak és szappanok lerakódása miatt, amelyek gátolnak minket abban, hogy szükséges vizes alkalmatosságainkat rendesen és rendszeresen használjuk. Minden embernek ilyenkor az az első gondolata, hogy szerelőt hív, vagy vásárol valami tisztítószert. A megoldás viszont nem mindig ilyen bonyolult és költséges.

A duguláselhárítás problémáját akár egy WC pumpával is meg lehet oldani, ha éppen van kéznél otthon, ez pedig egy teljesen ingyenes megoldás, főleg a drága tisztítószerekhez és szerelőkhöz képest. A WC pumpának persze meg kell tanulni a helyes használati módját, mégpedig azt, hogy akár a kádban vagy a mosogatóban próbál dugulást elhárítani, a WC pumpa mindig legyen legalább félig vízben. Megtörténhet, hogy le sem folyt a víz, tehát alapból ellepi a WC pumpát, de azért érdemes utántölteni, ha ez nem így történik. A WC pumpa vákuumszerűen működik, és egész működése attól függ, hogy mennyire sikerül vákuumot létrehozni a a lefolyó felett. Amikor már kellően ellepte a víz, helyezze a függőlegesen a pumpát a lefolyóhoz, és nyomja, le teljes erőből majd húzza vissza.

Ezt a mozdulatot érdemes többször megismételni, hiszen ha nem súlyos a dugulás, akkor a víz elkezd majd lefelé szivárogni amint a szennyeződés a vákuum segítségével elmozdul a csövekből. Amennyiben ez az otthoni praktika nem volt sikeres, érdemes egy profi és tapasztalt szakértőhöz fordulni, aki ráadásul kellően felszerelt is. Gödöllői duguláselhárító cégünk rengeteg problémára tud megoldást találni ráadásul kedvező áron. További információkért, szolgáltatásaink és áraink megtekintéséért érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, a dugulaselharitas-godollo.hu weboldalt.


hunprobalazs