Egy szép szőnyeg, a varázslatos otthonért

Szőnyeget már az ókorban is használtuk, mi emberek. De most nem mennék bele mélyebben a szőnyeg történelmi visszatekintésébe. Szőnyeg volt, van, létezik, bevált, használjuk, imádjuk, szeretjük. Szeretünk szőnyeget tenni minden helyiségbe. Szőnyeget rakunk a konyhába, a folyosóra, a fürdőszobába, a nappaliba, a gyerekszobába, hálószobába. Van szőnyeg a szállodák folyosóin, padlószőnyeg a munkahelyünkön. Ha jobban belegondolunk, a szőnyeg körülvesz minket.

Az egyik legkedvesebb szőnyeg típus számomra a gyerekeknek tervezett Disney szőnyeg. Annyira mesések, annyira varázslatosak, szívet melengetőek. Sokféle Disney gyerekszőnyeg között válogathatunk, ha saját gyermekeinknek, vagy ajándékba vásárolnánk szőnyeget. Vannak trendi Pókemberes, Hercegnős, Verdás, Micimackós, stb. Disney figurás gyerekszőnyegek. A gyerekszőnyeg akkor jó, ha vastag, de rövidebb szálhosszúságú. Így kényelmes és a kis autók tologatásához, legózáshoz tökéletes.

Ha nem a gyermekekről van szó, akkor a nagyobbak másik kedvenc szőnyege a shaggy szőnyeg. Elképesztően kényelmesek, puhák, melegek és nem mellesleg jól mutatnak minden helyiségben. Egy exkluzív shaggy szőnyeg bárkit elvarázsol, aki szereti a lakályos, a modern és szép szőnyeget.

Talán a shaggy szőnyeg leginkább a modernebb lakásokba illeszkedik jobban. Ahol modern, letisztult bútorok, laminált padló van, egy shaggy szőnyeg gyönyörűen mutat. A shaggy szőnyeg kiváló a padlófűtéses helyiségekbe is, de természetesen minden szőnyeg alkalmazható padlófűtésnél.

Szőnyeg
Szőnyeg

Ha viszont nosztalgikusabb enteriőrű hangulat uralkodik valakinél, ahol hagyományos stílus van, oda a klasszikus szőnyeg is jó választás. Szebbnél szebb klasszikus szőnyeget vásárolhatunk olcsóbb és exkluzív minőségben egyaránt. Annyira széles választék van a szőnyeg vásárlás előtt állók részére, hogy minden pénztárcához található megfelelő szőnyeg. Rengeteg szőnyeg van mindenkinek megfizethető áron is. Sok-sok szín és méret áll rendelkezésünkre szőnyeg téren.

Minden háziasszony megérdemli a legnagyobb kényelmet otthon, a konyhájában is, ahol rengeteg időt töltenek. Töltsd ezt kényelmesen, vásárolj egy konyhai szőnyeget ebbe a helyiségbe is. Fantasztikus hangulatos konyhai szőnyegek vannak a webáruházak kínálataiban is. Ezek a konyhai szőnyeget rövid szálhosszúságúak, mert azért ugyebár takarítás szempontjából ez ide a legalkalmasabb. A konyhai szőnyeget gyakran mossuk mosógépben, tehát eszerint válasszunk a konyhába szőnyeget.

 

Kellemes szőnyeg inspirálódást, jó szőnyeg vásárlást mindenkinek!