Egyedi pendrive az adathordozok.hu webáruházból

A huszonegyedik századi ember vágyik az egyediségre, hogy megjegyezzék, másnak lássák, mint a többiek. Ez olyan apró dolgokban is megmutatkozhat, mint a pendrive.

Egyedi pendrive, ami megmosolyogtatja kollégáit és feltűnést kelt? Létezik és Ön is megszerezheti. Az egyedi pendrive által kifejezheti egyéniségét. Akár cégek számára is tökéletes, hisz számos pendrive-ra lehet gravírozni, így még inkább egyedivé teheti az adathordozót. Persze, jogosan tehetnénk fel a kérdést, hogy mitől is számít egy pendrive egyedinek. Nos, a válasz egyszerű. Ha formájában, anyagában eltér az átlagtól, akkor az már egyedinek számít. Sokan kedvelik az ilyen adathordozókat, mivel ezekre általában lehet nyomtatni vagy gravírozni, ami azt jelenti, hogy még egyedibbé tehetők ezáltal. Cégek számára is tökéletesek, mivel a céges logó és a cég neve is rákerülhet az ilyen adathordozókra. Vannak olyan termékek, amikről elsőre egyáltalán nem gondolnánk, hogy adathordozók. Az ilyen ötletes pendrive-ok akár ajándéknak is tökéletesek.

Az egyedi pendrive-ok időnként annyira egyediek, hogy meg sem lehet mondani róluk, hogy adathordozók. Ilyen például a bankkártya kinézetű pendrive. Nagy előnye, hogy a nagy felületre bármilyen szöveget vagy képet nyomtathatunk. Akár a pénztárcában is lehet tárolni. Ugyanakkor találhatunk a felhozatalban, hisz akad ennél jóval szolidabb, toll formájú pendrive is. Erre szintén lehet szöveget tenni gravírozás által. A pendrive, ahogy már fentebb is említettük ajándéknak is tökéletes, mivel manapság a legtöbb ember nem is egy, de több pendrive-ot is használ. Természetesen a kínálatban akadnak szolidabb adathordozók is. A teljes palettát az adathordozok.hu webáruházban tudja megtekinteni.


hunprobalazs