Eldugult a WC-kagylója? Mi gyorsan és könnyedén megoldjuk a problémát!

A duguláselhárítás Budapest környékén a mi feladatunk! Néhány praktikát érdemes házilag is kipróbálni. Drágább és környezetkárosító módszerek helyett próbáljunk ki egy-két környezetkímélő tippet.

[adsense_id=”1″]

Ha nem összetettebb a gond, csak például egy tárgy került a lefolyóba, ilyen lehet például a WC illatosító, kipróbálhatjuk a jó öreg pumpás megoldást. Próbálkozhatunk még a gyógyszertárakban beszerezhető bóraxszal is. Félpohárnyit öntsünk a lefolyóba, két pohár forró víz ráöntését követően hagyjuk állni kb. fél órát. Ha mégis szakemberre szeretné bízni, akkor duguláselhárítás Budapest fővárosban is!

Már egy órán belül házhoz megyünk, és orvosoljuk a problémát. Akadhatnak olyan súlyosabb esetek is, amikor nem segít sem a pumpálás, sem a bórax alkalmazása. Ha nem szeretne időt vesztegetni ilyesmire, akkor hívja a duguláselhárítás Budapest munkatársait. A duguláselhárítás Budapest csapata a nap 24 órájában rendelkezésére áll. A csövek vizsgálatát érdemes időnként ellenőrizni. Ha úgy dönt, csak átvizsgáltatni szeretné a lakásában található lefolyókat, a duguláselhárítás Budapest csapata akkor is rendelkezésére áll.


hunprobalazs