Eldugult a WC? Segítünk!

A mosogató vezetékének eldugulása mellett a másik dugulási probléma lehet a fürdőszobai csöveké. Itt van az a hely ugyanis, ahol rengeteg hajszál kerül a lefolyókba. Természetesen szűrővel valamelyest ki tudjuk küszöbölni az eltömődést, de például az apróbb szappandarabkák és a kisebb hajszálakra nincs megoldás.

[adsense_id=”1″]

A WC duguláselhárítás leginkább a szakemberek tudják véglegesen megszüntetni. Bár némely esetben átmenetileg segítenek a jól bevált otthoni megoldások, házi praktikák, nem árt néha szakértő kezekre bízni a WC duguláselhárítás kérdését. Ahogyan nekünk, embereknek is szükségünk van néha orvosi ellenőrzésekre, így minden másnak, a lefolyóknak is kell az ellenőrzés, karbantartás. A vízkövet a WC duguláselhárítás szakembere tudja leginkább felmérni és orvosolni is. Ugyanis a vízkő az egyik, bár nem a legnagyobb probléma a dugulás területén.

A WC duguláselhárítás vízvezeték szerelői a WC-csészébe esett tárgyakkal találkoznak leggyakrabban. Ezek okozzák a legtöbb problémát. A WC illatosító áll az első helyen. Ilyen esetekben sajnos nem jelent megoldást egy házi praktika sem. Tanácsuk, hogy próbáljuk meg kivenni a beleesett tárgyat még a WC leöblítése előtt.


hunprobalazs