Elegéns webáruház készítés profi szakemberektől

Ma már nemcsak egy hagyományos úgynevezett boltban kínálhatjuk termékeinket eladásra, de az Internet adta lehetőségeket is érdemes kihasználnunk, ami alkalmat ad arra, hogy jócskán szélesítsük termékeink piacát. Ehhez nem kell más, csak hogy találjunk egy céget, ami készít vállalkozásunk számára egy minden szempontból megfelelő webáruházat.

[adsense_id=”1″]

Előbb azonban választanunk kell egy találó, kifejező Domain nevet, az sem árt, ha utal cégünk tevékenységére illetve a forgalmazandó termékek körére. Ma már ékezetes domain nevekkel is lehet találkozni, de ez nem javasolt, mert, sokan nem ékezetes billentyűzetet használnak. Szükségünk lesz egy kifejező logóra és egy jó címre is, amivel később egyértelműen tudják majd azonosítani webáruházunkat. Érdemes megismerkedni a webáruház kezelési, adminisztrációs felületével is, mielőtt megbízást adunk webáruházunk elkészítésére.

Webáruház készítés

Webáruház készítés

A Minibolt webáruház készítés tesztje lehetőséget ad arra, hogy elsajátítsa a webshop szerkesztésével járó feladatokat. Ügyfélszolgálatunk emailben, telefonon és skype-on a rendelkezésére áll, ha bárhol elakad, de adunk egy felhasználói dokumentációt is, ezzel is a könnyebb eligazodást segítve. Amennyiben kívánja cégére szabva elkészítjük webáruházát: kialakítjuk a fejlécét, beillesztjük cége logóját, készítünk a kezdőlapra egy slideshow-t, az oldal színvilágát mindenben ízléséhez, elképzeléseihez igazítjuk.

Felépítjük termékstruktúráját, főmenüjét, beállítjuk a készletkezelést, a termékekhez hozzárendeljük a tulajdonságokat, ha igény van rá pl. szín, méret, kiszerelés. Portáljának reklámmentes megjelenést, zökkenőmentes üzemelést, korlátlan adatforgalmat, tárhelyet, biztosítunk, ügyfélszolgálatunk folyamatosan, emailben, telefonon, skype-on költségmentesen a nap minden szakában elérhető.


hunprobalazs