Életvezetési segítő Győrben

Életünk néha nyugodt és csendes, máskor pedig szélsőséges, tele érzelmekkel és konfliktusokkal, néha pedig a kettő közti állapot is előtérbe kerül. A mindennapi nehézségekhez szükséges némi erő, és a gyakori kompromisszumok, konfliktusok az életünkben sokat elvesznek ebből az erőből, egészen addig, amíg tehetetlenek leszünk.

Életvezetési segítő Győr közelében elérhető a zenit-coaching.hu weboldalon. Az életvezetési segítség célja az, hogy ezt az önerőt minél hamarabb vissza tudja szerezni, hogy élete fölött ismét ön vegye át az irányítást. Segítőink hisznek abban, hogy mindenki a saját életét irányítja, még akkor is ha néhány pillanatra eltévedünk vagy elveszettnek érezzük magunkat, előbb utóbb az önerő segítségével visszatalálunk önmagunkhoz, vagy megváltozunk és úgy döntünk, ezentúl jobb irányt vesz majd életünk. Az életvezetési coach sokat segíthet abban az esetben, ha ön nem érzi jól magát a munkahelyén, ha konfliktusa van családjával vagy párjával, ha folyton halogatja dolgait, ha nem tudja kezelni a stresszt, valamint ha úgy érzi folyton kifut az időből.

Az életvezetési segítség 60 perces ülések sorozatából áll, ahol folyamatos beszélgetés zajlik. A segítő kérdéseket tesz fel, valamint esténként játékokkal készül arra az esetre, ha dilemmákat és problémákat kéne megoldani, ezekkel a játékokkal pedig jobban ábrázolni lehet a dolgokat. Az első alkalom előtt lesz egy találkozó, ahol megbeszélhetik a coaching folyamatát, illetve a keretét. Ez az első alkalom természetesen teljesen ingyenes, és ha az ügyfél akkor úgy gondolja, hogy mégsem vág bele, akkor bátran el lehet sétálni. Amennyiben többet szeretne megtudni erről, mindenképp látogassa fel weboldalunkat a zenit-coaching.hu-t, és ezen a weboldalon megtalálja további elérhetőségeinket is.


hunprobalazs