Élményfestés kupon

Sokan azt gondolják, hogy az élményfestés csak olyanoknak való, akik nagyszerűen tudnak rajzolni, festeni. Az élményfestés kiváló olyanok számára is, akik utoljára általános iskolában ragadtak ecsetet. Egy szóval bárki ecsetet ragadhat!

Élményfestés kupon – Mi azt valljuk, hogy a festésnek, alkotásnak élménynek kell lennie. Magában a folyamatban kell megtalálni az örömöt, a végeredménytől függetlenül. Sajnos sokan úgy vélik, hogy tehetségtelenek, de gyakran hallani azt is, hogy: „Én csak pálcikaembert tudok rajzolni!” Ez általában a fiatalkori, általános iskolás élményekhez vezethető vissza. Minden osztályban van egy kicsi Picasso, aki csodás rajzokat képes rajzolni. Ha pedig kicsi Picasso mellett ülsz, akkor akarva-akaratlan összehasonlítod a kettőtök rajzait. Így természetes, hogy hamar elmegy a kedved attól, hogy ecsetet ragadj és saját szórakozásod érdekében alkoss. Az élményfestés során profi instruktorok segítségével készítheted el kedvenc festőid világhírű alkotásainak mását. Mindössze egy nagy adag lelkesedésre lesz szükséged, semmi másra!

Élményfestés ajándékba

Na, de mi van akkor, ha nem magadnak szeretnéd az élményfestést, hanem egy barátodnak adnád ajándékba? Erre való az élményfestés kupon. Teljesen mindegy, hogy a megajándékozott milyen kézügyességgel rendelkezik, hiszen az instruktorok segítségével mindenki csodás elkészítheti saját festményét. A festés végén a résztvevők mindig döbbenten kérdezik: „Ezt tényleg én csináltam?” Bizony te! Az élményfestést ajándékba adhatod, de akár jöhettek ketten is. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni vagy megtekinteni az élményfestés kuponokat, akkor látogass el az alkotasutca.hu weboldalra, ahol a közelgő eseményeket is megtekintheted!


hunprobalazs