Előzze meg a wc dugulását!

A duguláselhárítás XX. kerületben biztos megoldást nyújt a problémára. Ha otthonában a lefolyók nem úgy működnek, ahogy kellene, mielőbb tárcsázza a szakember számát, aki sürgős esetben a lehető legrövidebb időn belül kiérkezik és profi módszerekkel orvosolja a dugulást!

[adsense_id=”1″]

A duguláselhárítás XX. kerület egészén nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel igénybe vehető, akikre sürgős esetben is lehet számítani. A wc dugulása is ebbe a kategóriába tartozik, hiszen legyen szó panellakásról vagy irodáról, ha a mellékhelyiség használhatatlanná válik, nem kevés kellemetlenséget tud okozni. A duguláselhárítás XX. kerület területén dolgozó szakemberei szerint a legtöbb esetben ez a probléma megelőzhető lenne némi körültekintéssel. Sokan nem odavaló dolgokat öblítenek le rendszeresen a wc-ben.

A kisgyermekeknél használt nedves papírtörlők mostanában a leggyakoribb okozói a lefolyók eltömődésének, ugyanakkor a durva, vastag wc-papírok egyszerre nagy mennyiségben történő és nem alapos leöblítése is tud gubancot okozni, jobb választás a vízben könnyebben oldódó, finomabb anyagú wc-papírok használata. Ha mégis megtörtént a baj, a duguláselhárítás XX. kerületben ünnepnapokon is hívható!


hunprobalazs