Előzzük meg a mosogató dugulását!

A mosogató duguláselhárító IX. kerület háztartásaiban mindennap beveti több éves tapasztalatát, hogy újra átjárhatóvá tegye a csöveket. Nem kis kellemetlenséget tud okozni, ha a mosogatóban megáll vagy éppen visszafelé kezd folyni a víz, ha el szeretnénk kerülni, figyeljünk a megelőzésre.

[adsense_id=”1″]

A mosogató duguláselhárító IX. kerület lakói számára azt tanácsolja, ahelyett, hogy “biztos” praktikákkal kísérleteznének, mikor a lefolyó már elzáródott, inkább némi odafigyeléssel próbálják megelőzni a bajt. Ehhez mindössze azt kell szem előtt tartani, hogy a mosogatóban a lehető legkevesebb szennyeződést öblítsük le. A mosogató duguláselhárító IX. kerület és környékén naponta dolgozik olyan lefolyókkal, melyekben zsíros ételek maradékai rakódtak le vagy nagyobb zöldségdarabok szorultak bele.

Mivel a dugulások a vékony csőben nagyon könnyen kialakulnak, a mosogatóban csak az előzetesen megtisztított, áttörölgetett edényeket öblítsük el, hogy azokról minél kevesebb szennyeződés jusson a csövekbe. Gyakran alkalmazzunk forró vizes, ecetes átöblítést, ami feloldja a lerakódásokat. A mosogató duguláselhárító IX. kerületben várja hívását, ha kifogástalanul működő és higiénikus mosogatót szeretne!


hunprobalazs