Elsőrangú új építésű lakások Budapest városában

Álmai új építésű otthonát szeretné megvásárolni? A komfort, a biztonság és a minőség is számít önnek? Ne keressen tovább, mert a Pannónia ház új építésű lakásai minden igényét kielégítik.

Az új építésű lakások Budapest 13. kerületében a Pannónia utcában kerülnek megépítésre. Közel a Nyugati pályaudvarhoz, a WestEnd City Centerhez, iskolákhoz és óvodákhoz, játszóterekhez, orvosi rendelőkhöz, szupermarketekhez, kávézóhoz és a rakparthoz itt a család minden tagja megtalálja azt, amire vágyik vagy amire szükséged van. A csaknem 6 ezer négyzetméteres területen 231 lakás kap helyet. Mindegyik lakáshoz parkolóhely választható  a házhoz tartozó teremgarázsban. A komfortos, tágas és ez által napfényes lakások modern stílus képviselnek, amelyek mérete 40 és 120 négyzetméter között lesz. A változatos kialakítású lakásoknak és a különféle alapterületeknek köszönhetően mindenki megtalálhatja az igényeiknek és mindennapjaiknak leginkább megfelelő lakást. A páratlan minőségű lakások egy 8 emeletes épületben kapnak helyet, amelyek a nagy üvegfelületein keresztül csodálatos látványt tárnak elénk a budai hegyekre. Amennyiben a közelben keresne parkot, mert a természetre vágyik, akkor sem kell messze mennie, hiszen a parkosított belső udvar karnyújtásnyira hozza a nyugalmas zöldövezetet.

A Pannónia Ház beruházás előkészítését és lebonyolítását a Korall-Invest 2006 Ingatlanfejlesztési és Ingatlanforgalmazási Kft. végzi, akik a nagymúltú BHG csoporthoz tartozik. A BHG-csoport komoly referenciákkal rendelkező ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaság, akik már számtalanszor bebizonyították, hogy a legjobbak között vannak a befektetési és ingatlan eladási piacon. A nagy múltú cég a garancia arra, hogy minőségi és színvonalas lakáshoz juthat Budapest egyik közkedvelt kerületében.


hunprobalazs