Emlő ultrahang vizsgálat!

Hazánkban a leggyakoribb daganatos betegség a nők körében az emlőrák. Minden évben 7 ezer új emlőrákos nőt diagnosztizálnak Magyarországon, ebbe sajnos 2 ezren bele is halnak. Lépjen a rákos megbetegedés elébe, végezzen gyakori emlő ultrahang vizsgálatot, mely akár az életét is megmentheti. Az Interlab Medical Centerben a legfejlettebb kezelésben lesz része. Így az eredményekben 100%-ig biztos lehet majd.

Az emlő ultrahang vizsgálat egy fájdalom és kockázatmentes rutin vizsgálat, mely nem jár sugárterheléssel sem. Szülés után a gyermekágyi időszakban a szoptatás során a begyulladt emlőben tályog alakulhat ki, ilyenkor is fokozottan szükséges a kivizsgálás. Mindenképpen megéri félévente kivizsgáltatnia magát, hisz a méhnyakrákhoz hasonlóan az emlőráknál is kulcsfontosságú a korai felismerés, mint ahogy szinte az összes daganatos megbetegedés esetében is. Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, milyen fontos, hogy sűrűn elvégezze ezeket a vizsgálatokat. Gondatlansága ne kerüljön az életébe. Jöjjön el hozzánk és biztassa barátait is, hogy hasonló képen cselekedjenek. Az Interlab Medical Centerben alapos munkát végzünk. Ránk bátran rábízhatja egészségét. Gondos odafigyeléssel kezeljük összes páciensünket. És áraink is rendkívül kedvezőek, valamint mindig találhat nálunk további kedvezményeket is.

Ma már tehetünk a rák ellen. Járjon el az Interlab Medical Centerbe gyakori kivizsgálásra, és válassza a hosszú életet. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a 06-20-264-2199-es, a 06-1-220-5891-es és a 06-1-220-5889 telefonszámaink egyikén. Elérhet minket bármely munkanapon 8-19 óra között. Klinikánk Budapesten, a Hungária krt. 70. szám alatt található, jöjjön be hozzánk és foglaljon időpontot recepciónkon ultrahang, nőgyógyászati, endokrinológiai és urológiai kezelésekre. További információkat találhat rólunk a www.interlabmedical.eu című weboldalunkon.


hunprobalazs