Érettségire angolul

Az új törvények szerint azok a diákok, akik nem rendelkeznek legalább középszintű nyelvvizsgával, nem érettségizhetnek. Épp ezért rengeteg nyelviskola indít időközönként kifejezetten az érettségi megszerzését célzó nyelvvizsgákat. Ezek tehát nem folyamatosan indulnak. Fontos ilyenkor, hogy minden órán részt tudjon venni a tanuló, hisz amennyiben hiányzik egy óráról, nagyon nehéz utólag bepótolni az anyagot. Mindemellett csoportos nyelvtanulásról lévén szó, igazodni kell a többi diákhoz.

[adsense_id=”1″]

A BeHappy Nyelviskola a kifejezetten diákoknak szóló tanfolyamok közül az egyik legjobbat kínálja. Legnagyobb előnye, hogy folyamatosan lehet iratkozni, nincs meghatározott tanterv, hanem mindenki a saját ritmusa szerint tanul. Nem kell alkalmazkodni a jobb vagy gyengébb tanulókhoz. Amennyiben jobb nyelvérzékkel, vagy több idővel rendelkezik valaki, gyorsabban haladhat, de ha épp nincs ideje annyit foglalkozni az anyaggal, esetleg lassabban rögzülnek az idegen szavak, akkor sincs probléma, hisz ez a nyelviskola pont ettől más, hogy mindenki saját tempója szerint halad.

Érettségire angolul nyelviskolánk segítségével

Érettségire angolul nyelviskolánk segítségével

Egy középszintű nyelvvizsga felkészülésére általában 2-3 hónap kell, de természetesen ez függ a tanuló szorgalmától is. Másik fontos tényező, főleg diákok esetében, hogy más nyelviskolákkal ellentétben, itt nincs házi feladat. A diák mindent az iskolában tanul meg, ír le, és gyakorol be. Amennyiben otthon is foglalkozik a nyelvtanulással, nyilván sokkal hamarabb haladhat a kitűzött cél felé. Nem csak középfokú, hanem felsőfokú angol nyelvvizsgát is lehet szerezni az iskola keretén belül. Ez pedig az emeltszintű érettségi elmaradhatatlan kelléke. Ennek majd az életben is nagy hasznát veszi a diák, hisz ezzel előnyre tehet szert majd munkakeresés esetén.

Weboldalunk megtekintéséhez kattintson ide.


hunprobalazs