Eurosport a musor.tv-n

Az Eurosport európai és nemzetközi sporteseményeket biztosít a nézők számára, ezért ha ön is szereti a sporteseményeket figyelemmel követni, akkor a musor.tv weboldalon megtekintheti, hogy mikor mi megy az Eurosporton.

Eurosport mindenki számára elérhető a musor.tv weboldalon ezért nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk, ha önt is érdekelné valamelyik érdekes és tartalmas sportműsor, sportesemény. Ha unja már a filmeket és sorozatokat, nézzen meg egy sportműsort ezen a hétvégén. Az egyes régióknak az Eurosport különféle sporteseményeket közvetít. Ez magában foglal több futball ligát: Bundesliga (csak a Balkán-félszigeten, a balti államokban, Németországban, Ausztriában, Liechtensteinben és Svájcban), DFB-Pokal (csak Lengyelországban), Premier Liga (csak Romániában), FA Kupa (csak Dániában, Romániában és Svédországban), UEFA Nemzetek Ligája (csak Dániában), UEFA Európa Liga (csak Dániában és Svédországban).

Egyéb sportesemények közé tartozik a párizsi Dakar-rally, a Monte Carlo-rally, az atlétikai rendezvények, például az Atlétikai Világbajnokság és az Európai Atlétikai Bajnokság, kerékpáros rendezvények, például a Tour de France, a Giro d’Italia (Franciaország kivételével) és a Vuelta a España, tenisz rendezvények, beleértve a French Open-t, az Australian Open-t, a Wimbledon-t (31 európai területen), a US Open-t, a snooker világbajnokságot, a National Hockey League-t (csak Oroszországban) és még sok mást. Ha még ennél is többet szeretne megtudni az eurosport műsorairól és megtekintené a teljes heti műsort, akkor nem kell mást tennie, mint fellátogatni a musor.tv-t, hiszen itt az egész heti műsort is megtalálhatja majd többek között. Weboldalunkra kattintva megnézheti az összes többi TV csatorna műsorait is.


hunprobalazs