Exitgames.hu – próbálj meg kiszabadulni!

Ön is szereti a fejtörőket? Szívesen kipróbálná magát éles helyzetekben is? Fekszik Önnek a csapatmunka? Akkor itt az ideje, hogy összetoborozzon egy csoportot, és megtudják végre, hogy mire is képesek. A szabadulós játékok és szabadulós szobák csakis Önökre várnak számos fejtörővel és megoldandó feladattal, melyek végén kiderül, hogy vajon ki tudnak-e jutni a csapdából vagy örökre rabok maradnak.

A http://exitgames.hu az a weboldal, ahol Ön is megtalálhatja azt a szabadulós játékot vagy szabadulós szobát, amelyik elnyeri majd a tetszését. Weboldalunkon számos helyszín, város és téma közül válogathat. Ha borzongást szeretne átélni, akkor válasszon egy horror témájú játékot, ha inkább történelmi kalandban venne részt, akkor Önre vár például a maya birodalom vagy éppen a 19. század. A misztikum szerelmesei ellátogathatnak Atlantiszba vagy az egyiptomi sírkamrákba. De ezeken a kategóriákon kívül is számos egyéb közül választhatnak azok, akik egy felüdülést nyújtó játékra vágynak. Szabadulós játékaink között olyanok is akadnak, amelyek teljes mértékben gyermekbarátok, így családi programnak is tökéletes lehet egy Exit Game. Weboldalunkat követve pedig folyamatosan találhatnak akciós helyszíneket is, így egy-egy kiruccanást a megszokottnál olcsóbban is megúszhatnak.

Amennyiben tehát Önnek is megjött a kedve, hogy egy valódi kihívást jelentő társasjátékban élesben is kipróbálhassa magát, akkor látogasson el a weboldalunkra még ma, és válassza ki az Önnek leginkább tetsző szabadulós szobát! Játékaink leírását megtalálja az exitgames.hu-n. Kérdés vagy észrevétel esetén ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 20 494 9957-es telefonszámon vagy az info@exitgames.hu e-mail címen. Az egyes játékokról érdeklődjön az adott játék leírásánál megadott elérhetőségeken!


hunprobalazs