Fagyállók rendkívül kedvezményes áron!

Webáruházunkban, az alkatreszek.hu-n fagyállók széles kínálatát találhatja meg, ráadásul minden fagyálló megfizethető áron megrendelhető. A fagyállók elengedhetetlenek a biztonságos autózáshoz, ezért tegyen szert egyre még ma! Az autó téliesítését akár otthon is elvégezhetjük, vagy akár rábízhatjuk egy szerelőre is, viszont ha egy kicsit is ért az autókhoz, akkor tényleg nyugodtan el lehet intézni ezt a lépést otthon is.

A számtalan minőségi fagyállók, tehát rendkívül kedvezményes áron kaphatóak webáruházunkban, az alkatreszek.hu-n. A téliesítés során a legfontosabb teendő a hűtőfolyadék bemérése, valamint ha szükség van rá, akkor a cseréje, ami be kell vallani nem is egy igazán egyszerű feladat, amint ahogy arra először számítanánk. Mint minden más folyadék, természetesen a hűtőfolyadék is tönkremegy egy idő után, ezért a szokásos kék színű etilén-glikol alapú hűtővizet 2 évente vagy esetleg maximum 55.000 km-ként kell cserélni. a fagyálló folyadék tehát nem más mint a  motor hűtőfolyadéka, ha jön a hideg és jönnek a mínuszok, fontos, hogy ne csak mi, de a jármű is kellően fel legyen készítve. A fagyálló folyadék többféle színben is kapható, de ez manapság már semmit sem jelent.

Mivel az évszakok folyamatosan változnak és a tél mindig meghozza a mínuszokat, elérkezik annak az ideje is, amikor megfagy a víz. Pontosan ezért a víz csak egy meghatározott hőmérsékleten alkalmazható hűtőfolyadéknak. A probléma megoldásában a hűtőfolyadékban etil- glikolt használnak ami megteremti a megfelelő dermedéspontot. További információkért és részletekért ne habozzon, keresse fel weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, hiszen itt megtalálja a teljes fagyálló kínálatot, és bővebb leírást is olvashat. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a +36 62 468 444 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info@kovacsauto.hu e-mail címre.


hunprobalazs