Faliszéf – A biztonságos otthon záloga

Az ördög sosem alszik, ezt mindannyian tudjuk, ahogy azt is, hogy a betörők is igyekeznek betörni lakásokba, hogy aztán a tulajdonos nehezen megszerzett vagy épp sokat érő értékeit eltulajdonítsák. A faliszéf tökéletes megoldás, hogy a betörők ne tudjanak komoly értéket magukkal vinni.

Faliszéf az egyik legjobb megoldás értékei védelmében! Sokan a széfeket a felső tízezer privilégiumaként tartják számon, holott ez egyáltalán nem igaz. Ma már számos széfet vásárolhatunk elérhető árakon! A legtöbb háztartásban találhatók kisebb nagyobb értékek. Alapvetően a széfben azt helyez el, amit csak akar, legyen az készpénz, festmény, fontos dokumentum, ékszerek. Van, hogy az eltulajdonított tárgy nem feltétlenül ér sokat, azonban nekünk nagyon fájna, ha a betörők kezére jutna. Ilyen például a nagymamától örökölt nyaklánc vagy bármilyen ékszer, aminek leginkább eszmei értéke van. Az ilyen tárgyak biztonságban lesznek akkor is, ha a betörőnek sikerül a lakásba bejutni. A faliszéf legnagyobb előnye, hogy rejtve marad, így a betörő biztosan nem fogja feszegetni, hisz azt sem tudja, hogy egy széf van elrejtve a lakásban.

Természetesen, akkor lesz igazán rejtve a széf, ha takarva van, lehet ez egy festmény, akárcsak a filmekben, tükör vagy egy függöny. A lényeg, hogy a széf ne legyen szem előtt. Alapvetően, ha teljes biztonságra vágyik, akkor nem csak egy faliszéfet érdemes beszerezni, hanem az ajtóra és az ablakokra is érdemes figyelmet fordítani. A legjobb ugyanis, ha a betörő be sem jut a lakásba. Ha ez mégis megtörténne, akkor még mindig ott van a széf, ami védelmet nyújt a betörők ellen. Az egyszer biztos, hogy a legtöbb betörő nem tölt hosszú időt a helyszínen, így, ha nem találnak értéket, nem kockáztatnak, inkább elhagyják a lakást.


hunprobalazs