Faliszéfek minden mennyiségben a Bank Tech-től

Sokan vannak, akik nagy értékeket tartanak otthon, az irodában, a cégnél és jó ha ezek az értékek biztonságban vannak. Ahhoz, hogy a nagyobb értékeinket biztonságban tudjuk, a legjobb megoldás, ha vásárolunk egy széfet.

A Bank Tech – faliszéfek minden mennyiségben a www.banktecsafe.hu weboldalon. A weboldalon belül egy webáruház is működik, ahonnan számos termék vásárolható meg. Legyen szó páncélszekrényekről, bútorszéfekről, tűzbiztos széfekről, faliszéfekről stb. a Bank Tech internetes áruházában mindent megtalál, amire szüksége lehet. Mivel olyan termékekről van szó, amelyek az értékek védelmét szolgálják, ezért mindenképp megbízható helyről kell megvásárolni azokat. A Bank Tech Safe Kft. már huszonnégy éve a banktechnológiában vezető, világszerte ismert cégek első számú hazai disztribútora. A biztonságtechnikai és pénzkezelési tapasztalat miatt a vállat az elmúlt években dinamikus fejlődésnek indult. A Banktech Safe Kft. a MABISZ által minősített eszközöket, berendezési tárgyakat forgalmaz és ajánl, amelyek a legmagasabb színvonalat képviselő európai minősítő rendszereknek, az EUROSAFE ajánlásának, a német VDMA és az osztrák VSÖ szabványoknak felelnek meg.

A webáruházból számos típusú faliszéf vásárolható meg. A listán szereplő faliszéfekről láthatunk egy képet és elolvashatunk egy termékleírás a legfontosabb információkkal arról, hogy mekkora a széf mérete, űrtartalma, súlya, hány polc van benne, milyen zárral működik és milyen felhasználási területre ajánlott a beszerelése. Vásároljon faliszéfet megbízható forrásból, szakemberek segítségével. Látogasson el Ön is a www.banktechsafe.hu weboldalra és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb faliszéfet. Ha bármilyen kérdése lenne, hívja a +36 (1) 2017 66 42-es telefonszámot, vagy írjon emailt az safe@banktech.hu email címre.


hunprobalazs