Fázós vagy? Mutatunk pár imádni való megoldást!

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy hiába volt meleg a szobában és hiába takarózott be nyakig, akkor is vacogtak a fogai. Minderre nagyban befolyással lehet az egészségügyi állapotunk, vagy éppen az is, hogy mennyire vagyunk kimerülve.

Számos praktikát kipróbált már annak érdekében, hogy ilyen alkalmakkor átmelegítse a porcikát, ám egy sem volt hatásos? Sokan az illatgyertyákra esküsznek, mások a forró vizes palackra. Mi most adunk pár tippet, amely szintén sokat segíthet egy-egy hideg este. Amennyiben nem áll módunkban egy igazi kandallót beszerezni, akkor az elektromos változat is jó választás lehet. Pár évtizeddel ezelőtt még szinte minden otthonban fellelhető volt és a padkán melegedett a család. Ám ma már egyre inkább ritkaságnak számít, viszont ha szeretnénk a téli estékbe becsempészni a ropogó tűz látványát, akkor egy biokandallóval elérhetjük azt. Úgy írhatnánk le a legjobban, hogy szép külsővel ellátott hősugárzó. Ugyanis nem csak látványban hozza a meleget, de egy szoba hőmérsékletén akár 2-3 fokot is emelhet.

Amennyiben egy olyan melegítő vágyunk, amit mindenhova magunkkal vihetünk, akkor igazán jó választásnak bizonyulnak, azok a plüss állatkák, melyeknek a hasában egy melegíthető búzazsák található meg. Ezeket a kis zsákokat kivetjük és mikrohullámsütőben felmelegíthetjük. Nagyon jó tulajdonságuk, hogy hosszan tartják a meleget. Így akár mikor csak fázunk, megölelgetjük a kis mackót és máris felmelegít bennünket. Sokszor előfordult már, hogy éjjel arra ébredt, hogy fázik? Akkor Önnek egy elektromos ágymelegítőre lesz szüksége. Nincs is jobb érzés annál, amikor egy hideg téli estén egy előmelegített ágyba bújhatunk be. Azok, akik érzékenyek a hidegre, azok takaró alatt is nehezen melegszenek át. Ám ezzel az ágymelegítővel minden problémát megoldhatunk.


hunprobalazs