Fedezd fel a legdivatosabb őszi hajszíneket!

A bronde, a barna és szőke szavak összevonásából keletkezett. Nagyon természetes színről van szó, de annál élénkebb árnyalatot, a szőke és a barna egyesülését jelenti. A divatszakma állítása szerint ezt az árnyalatot Gisele Bundchen fedezte fel még 2007-ben. A szín népszerűsége azóta is töretlen. A szőkésbarna hajszín egyébként is gyakori Európában, így ez az árnyalat sokak esetében legfeljebb egy kis fényt ad a haj természetes színének.

[adsense_id=”1″]

A rendkívül lágy, természetes, nőies lenszőke modern és bájos, egyszerre elegáns, és mégis egy kis melegséget ad. Az ilyen színre festett haj olyan hatást kelt, mintha azon mindig csillogna a napfény. Nem is véletlen, hogy ez az árnyalat nagyon népszerű a hírességek körében. Legújabban Taylor Swift viseli ez a színt. A hamvas bőrhöz és a kék szemhez ez a hajszín hihetetlenül jól áll.

A nem rég még nagyon is divatos ombré lassan leágazóban van, helyét a sombré vette át. Egy sokkal lágyabb és természetesebb változatról van szó. A sombré frizura esetében a haj vége és töve egyforma színű, a hajvégek csak egy árnyalattal világosabbak, mintha valóban a nap szívta volna ki színüket. Ez a trükk a hajat dúsabbnak és egészségesebbnek mutatja. Várhatóan az egyik legnagyobb sláger lesz idén ősszel.

A lágy rézvörös árnyalatról a falevelek jutnak eszükbe, így ősszel kötelezően megtalálható a palettán. Ez a szín a kicsit sápadtabb és pigmentáltabb bőr mellett, a kék vagy zöld szeműek számára áll igazán jól. Ez az igazán szexis, ugyanakkor mégsem túl hivalkodó árnyalat, sokak kedvence.

A barna árnyalatok közül idén ősszel a karakteresebb, sötétebb árnyalatok hódítanak, amelyek természetes fényükkel vonzzák a tekintetet. A csokoládé árnyalata a barnább bőrön mutat igazán jól, hiszen természetes, és egészséges hatást kelt. Finomabb árnyalatával a világos bőrűek is megpróbálkozhatnak.


hunprobalazs