Felejtse el a folytonos aggódást, válassza a http://www.banktechsafe.hu/

Napjainkban sajnos egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a saját magunk és az értéktárgyaink megóvására. Most erre mutatjuk meg a megoldást.

A http://www.banktechsafe.hu/ weboldalra látogatva megtekintheti a teljes kínálatunkat, melyben otthoni, kis és nagy vállalkozások, illetve pénzintézetek számára is kínálunk választékot. A weboldalunkon több különböző biztonsági szintű, típusú és nagyságban eltérő modellt talál. A magas biztonság és megbízhatóság érdekében csakis kizárólag a legnagyobb minőségű és legmegbízhatóbb termékeket forgalmazzuk. A Wertheim és a Trezortech páncélszekrények pont megfelelnek ezeknek a kritériumoknak, hiszen nem csak a magyar MABISZ általi minősítéssel, de számos nemzetközivel is rendelkezik. Attól függően, hogy otthoni vagy kisebb értéktárgyak megőrzésére, illetve nagyobb teljesítményű páncélszekrényt szeretne vásárolni, különböző kategóriák közül válogathat. Az E kategória kifejezetten otthoni, illetve kisebb vállalkozások számára ajánlott.

Abban az esetben, ha nagy mennyiségű pénzforgalommal, illetve magas értékű értéktárgyak kezelésével foglalkozik nap, mint nap, mint pl. egy pénzintézet, akkor Önnek a BWS0800-as modellt ajánlom a figyelmébe. Ez a páncélszekrény extra mély és széles is egyben. Ebből kifolyólag következik az, hogy akár 18 darab A4-es keményfedelem mappa is könnyedén elfér benne. A magas minősítésnek köszönhetően, ez a típus akár 20 millió Ft-ra is biztosítható, ám amennyiben riasztóberendezéssel is ellátjuk akár ezt az összeget meg is duplázhatjuk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, minden további információt megtalál a honlapunkra kattintva. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk a minőség garantált!


hunprobalazs