Felújításhoz válaszd a könnyű betoncserepet!

Az egyik legnépszerűbb hazai cég, a Mediterrán Magyarország Kft. a változó piaci igényekre reagálva új terméket dobott a piacra. A fizikai paramétereiben és súlyában újdonságot hozó, különleges, felújítóknak szánt tetőcserepet. Még alig jelent meg a piacon, a szakmát máris elvarázsolta, az érintettek sokasága keresi ezt az újszerű megoldást.

[adsense_id=”1″]

A héjazat tömege igazán minimális, avagy a laikusok betoncserepekkel kapcsolatos félelmei és beidegződései teljesen alaptalanok. Természetesen előfordulhat olyan eset, amikor a legkisebb tehernövekedés sem engedhető meg. Az új Synus tetőcserép ilyen esetben is remek megoldást nyújt. Az új cserép előnye, hogy megtartja a beton előnyös tulajdonságait, mégis jóval könnyebb az átlagos betoncserepeknél. Ez a betoncserép az égetett termékekkel azonos tömegű, azaz sok esetben a legkisebb tehernövekedéssel sem kell számolni egy-egy felújítás alkalmával.

A cserép válogatott, természetes alapanyagokból áll össze, egy számítógép vezérelte keverőben. A beton alapanyagában már színezett. A betoncserép a kívánt színt oxidfestékkel kapja, ami által az egyes cserepek színe nagyobb felületen is homogén. A betonfelületet egy speciális védőréteg borítja. Ez a réteg színében teljesen megegyezik az alapelem színével. A réteg további védelmet nyújt a mohásodással, továbbá a szennyezett levegőjű városok füstgázhatásával szemben. Ezáltal hosszútávon is mutatós megoldást kaphat.

A vadonatúj tetőcserép legfőbb előnyei összegezve a könnyű súly, a kiemelkedő tartósság, a vihar- és fagyálló tulajdonság, emellett vízzáró, színtartó és sima felületű., valamint 30 év írásos garancia is jár hozzá, ugyanakkor az ára mégis nagyon kedvező. Ha tehát felújításhoz keresi az ideális megoldást, akkor érdemes utána néznie a legújabb magyar terméknek.


hunprobalazs