Filmek, melyek segítenek ráhangolódni az ünnepekre

Az ünnepeket általában egy nagyon stresszes időszak előzi meg, így mire elérkezik, sokszor azt érezzük, hogy semmi erőnk sincsen ténylegesen ünnepelni.

Amennyiben szeretjük a jó családi filmeket, akkor ez az időszak nekünk kedvez, hiszen a karácsonyi filmek tárháza igen széles, így mindenki kedvére válogathat belőlük. Mi most egy kis ízelítőt állítottunk össze, hogy szerintünk melyek lehetnek a legjobb választások. Kiváló szórakozási lehetőséget nyújthat az egész család számára a Káosz karácsonyra című film, melyben viccesen ám mégis gyönyörűen mesélik el a generációk között különbségeket. Hiszen a filmben szerepet kapnak nagyszülők, szülők, fiúk, lányok és unokák is. Amennyiben szeretjük a vígjátékokat, akkor A karácsonyi mentőakció igazán kiváló választás lehet. A történetben a Mikulás kis segítői megbetegszenek és minden feladat így a Mikulásra hárul. Majd egy szerencsétlen baleset következménye képen Párizsban ragad és elkezdődnek a bonyodalmak.

Aki szereti Jennifer Aniston színésznőt, annak szinte kötelező film a Hivatali karácsony, amely szintén egy vígjáték. Jennifer a filmben egy kíméletlen főnököt játszik, aki éppen karácsony előtt akarja felszámolni az egész céget. Örülten vicces és nagyon elvetemült filmválasztásnak bizonyul. A legtöbb felnőtt még gyermekkorából emlékszik Snoopyra, aki egy olyan mese figura, akit mindenki ismer. Ebből következik a Snoopy és karácsony című mese, melyet a gyerekek garantáltan imádni fognak. Viszont a felnőttek számára is nagyon jó szórakozást biztosíthat. Amennyiben nyitottak vagyunk az újdonságokra, akkor A diótörő és a négy birodalom igazi családi fantasy nagyon szórakoztató lehet a család minden tagjának. Jó filmezést kívánunk mindenkinek!


hunprobalazs