Fog implantátum jó áron

A Svájcban működő IHDE Fogászati 2014-ben ünnepelte 60. évfordulóját, és a cég termékeit közel 50 országban gyártják, ahogy már hazánkban is, és több mint egymillió implantátumot értékesítenek, ezzel pedig több ezer ember életminőségét tudják helyreállítani. Az implantátumok által mindössze 72 óra alatt visszakaphatja régi mosolyát.

Fog implantátum kedvezményes áron elérhető a dentalcenterkelemen.hu weboldalon, ezért forduljon hozzánk bizalommal ha kipróbálná az implantációs fogpótlást, és garantáltan nem fog csalódni a beavatkozásnak, ami után olyan kezelést is biztosítunk önnek, ami gyorsítja a gyógyulást. A fogászati implantátumok olyan titánötvözetből készült csavarok, amelyeket a fogorvos az állkapocscsontba épít be az elveszített vagy eltávolított fog helyére. A műtét után a korona ezeken a csavarokon stabilan rögzítve lesz, másképp mozogna a protézis. Nem kell többé félnie a fogorvostól, forduljon hozzánk és mi fájdalommente fogpótlást biztosítunk!

Nincs szükség műtét által beültetett mesterséges csontpótlások alkalmazására sem, elég csak a fog implantátum, emiatt pedig az implantációs beavatkozás igen olcsó. Az IHDE-re rögzített protézisek újra hibátlan rágási funkciót biztosítanak majd. Amennyiben kérdések merülnének fel az IHDE fogászati implantátumokkal, vagy az árakkal kapcsolatban, akkor csak vegye fel a kapcsolatot nyugodtan  odaadó ügyfélszolgálatunkkal az dental@dentalkelemen.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 1 266 1611 telefonszámot és itt minden kérdése azonnali  megválaszolásra kerül majd, ami a fog implantációval vagy az árakkal kapcsolatos, ezért megéri felvenni velünk a kapcsolatot. Forduljon hozzánk és 72 óra múlva látszani fog a kezelés hatása!


hunprobalazs