Fogorvos Győr – Fogbeültetés

A fogak hiányának kiküszöbölése érdekében a fogbeültetés tartós és biztonságos megoldást nyújt. A modern technológiának és anyagoknak köszönhetően a hiányzó fogat alig lehet kicserélni anélkül, hogy észrevennénk a folyamatot, és a fogak funkciója teljesen helyreállítható. Bővebben erről weboldalunkon, a dentys.hu-n olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Fogorvos Győr vonzáskörzetében elérhető kedvezményes árakkal, profi csapattal és megbízható szakemberekkel ezért forduljon hozzánk bizalommal és biztosan nem fogja megbánni. Az első lépés a fogak hiányának orvoslására a fogászati ​​implantátumok használatával kapcsolatos előzetes vizsgálat. A Dentys fogorvosok megvizsgálják a fogak, az íny és az állkapocs állapotát. Ez egy különösen fontos lépés, mivel az implantáció az egyik legdrasztikusabb fogászati ​​beavatkozás, így az előkészítés különösen fontos! Ha a vizsgálat pozitív, helyi érzéstelenítés alkalmazható az orvosi titánból készült különleges implantátum beültetésére. A fogászati ​​implantátum nagyon hasonlít az állkapcsához erősített csavarhoz. Ez a “csavar” megjavítja a protézist.

A fogászati ​​implantátum beültetését követő egy héttel az eljárás során alkalmazott varratokat eltávolítjuk. A teljes gyógyulási folyamat általában 3-4 hónapig tart. Érdekes módon az implantátumokat annyira elfogadja az emberi test, hogy ez idő alatt a fogászati ​​implantátumokat teljes mértékben csontsejtek veszik körül. Ez a “kapcsolat” biztosítja a fogászati ​​implantátum tartósságát. Ha még ennél is többet szeretne megtudni a fogászati beavatkozásokról és az árakról, akkor nem árthat felkeresni weboldalunkat, a dentys.hu-t és itt megtalálhatja szolgáltatásaink teljes listáját is az árakkal együtt és akár fel is veheti velünk a kapcsolatot az info@dentys.hu e-mail címre írva.


hunprobalazs