Folyadékszivárgás kiküszöbölése a szelepfedél tömítéssel

Ugye, Ön is szeretné, ha gépjárműve nagyon sokáig kifogástalan állapotban működne? Ehhez azonban elengedhetetlen az időnkénti ellenőrzés, és a megkopott, elpusztult, megrongálódott alkatrészek cseréje, javítása. Így van ez a szelepfedél tömítéssel is, mely a szelepfedél jól záró illesztéséhez szükséges. Szerezze be hát a megfelelő tömítést egy megbízható webáruházból, a Kovács Autóalkatrészek weboldaláról, és biztos lehet benne, hogy autója még sokáig fogja róni az utakat.

A szelepfedél tömítés alkatrész, egy olyan speciális tömítés, amely nemcsak a folyadék szivárgását akadályozza meg, hanem az extrém nyomásnak és a nagyon magas hőmérsékletnek is ellenáll. Elengedhetetlen tehát, hogy a tömítésünk megfelelő minőségű legyen. Ilyen lehet például a klingerit tömítés, mely a hidraulika tömítés egyik válfaja. Ha hibát tapasztalt a szelepfedél tömítésben, akkor ne habozzon azt lecserélni, hiszen ebben az esetben ez az egyetlen megoldás. A Kovács Autóalkatrészeknél pedig minden gyártótól talál erre alkalmas terméket, legyen az akár egy BMW, Opel, Dacia, Peugeot, Suzuki, Seat, vagy egy kevésbé ismert márka, mint az Astra, a Padane, a Forta vagy az Aro. Ráadásul, ha webáruházunkból vásárol, akár 45%-kal olcsóbban juthat hozzá a szükséges alkatrészekhez. Célunk immár 25 éve, hogy a gépjármű jól működjön, a tulajdonos pedig elégedett legyen!

Válasszon hát minket, ha Ön is minőségi alkatrészt szeretne kapni autójához! Ha pedig ehhez minőségi szerelést is szeretne, akkor hozza el gépjárművét Szegedre, a Kossuth Lajos sgt. 87. szám alá, ahol kiváló, jól képzett munkatársaink teljes körű odafigyeléssel cserélik majd ki a szelepfedél tömítést kocsijában. Egyébiránt látogassa meg weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t, ahol néhány kattintással megrendelheti a szükséges termékeket! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 62 468 444-es telefonszámon vagy az info@kovacsauto.hu e-mail címen!


hunprobalazs